sókuckó
Somadrin sóbarlang, 3700 Kazincbarcika, Budai Antal út 57. Tel: 06(48) 311-531, 06(20) 397-9405

Varázsoljon klímát otthonába!

Manapság a szennyezett levegő nagy mértékben hozzájárul egészségi állapotunk romlásához, immunrendszerünk gyengüléséhez, betegségek kialakulásához. Egyre fontosabb a betegségek megelőzése, ennek érdekében nagyon sokat tehetünk, ha tiszta, egészséges levegőben töltjük legalább éjszakáinkat, nyugodtan alszunk, és kipihenten ébredünk. Erre kínál lehetőséget e világszabadalom, a magyar találmány, a SOMADRIN klímaoldat.

Az oldatot a hálószobában ajánlatos elhelyezni, széles szájú, nagy párolgási felületű, tálcaalátétes edényekbe (így biztosítható, hogy legalább napi 8-10 órát ebben tölt a beteg). A hatás eléréséhez fontos az oldat mennyiségének pontos kiszámítása a helyiség belmagassága alapján. Amennyiben a 3 métert eléri vagy meghaladja, akkor légköbméterenként 1 liter oldat szükséges felnőtteknek, 0,8 liter gyermekeknek. Három méter alatti magasságnál 3 liter klímaoldat szükséges négyzetméterenként a felnőtteknek, 2,5 liter gyermekeknek 12 éves korig. A kiöntés után 24 órán belül kialakul a tengerparti klíma.

Az otthoni oldathasználatot nagyon ajánlom azoknak, akiknek a gyermeke allergiás háziporra és atkára. Ezeket a legnehezebb kivédeni, szinte lehetetlen. Az oldat kiöntése után ilyen problémák esetében következik be leghamarabb javulás, ugyanis a port magába szívja, mintha mágnes lenne, az atkát viszont elpusztítja.

Az otthoni oldathasználat hosszú távon, lassan fejti ki hatását, szemben a sóbarlanggal, ahol rövid távon gyors javulás következik be. Sok esetben nem tudják megoldani az otthoni oldathasználatot, ezért nyitottam meg a sóbarlangot, hogy ezzel is tudjak segíteni a rászorulókon.